Scurtă introducere

Elementul a şasea (Changzhou) materiale Technology Co. Ltd, infiintata in 2011, este o întreprindere de înaltă tehnologie, care este specializată în R & D, producţie, vânzări de grafen şi în dezvoltarea tehnică a grafenei aplicaţii. Compania este structurat în două unităţi de business: producţia şi vânzările de grafen praf şi suspensii, organizat în a şasea elemente (Changzhou) materiale Technology Co. Ltd, și producția și vânzările de BCV graphene film, organizat în deţinută în întregime subsidiare Wuxi Graphene Film Co (http://www.graphenefilm.com.cn/en/). Având instalat în decembrie 2011 o linie pilot de plante, capabil de a produce mai multe kilograme de produse de pulbere pe zi, The Element al şaselea (Changzhou) materiale tehnologie umplut criteriile de praf produse de calitate la Changzhou Municipal Biroul de calitate şi supravegherea tehnică în August 2013. O linie de producţie complet automatizate, capabil de a produce 100 t / a de pulbere de oxid de grafen respectiv de 50 t / a de grafen praf a intrat pe flux în noiembrie 2013. În septembrie 2014, tehnologia de materiale Element al şaselea (Changzhou) a primit o certificare ISO 9001, emis de TÜV NORD (Germania), iar în octombrie 2014 aprobarea să fie parte a sistemului naţional IMM cota de transfer.

Element al şaselea (Changzhou) materiale tehnologie oferă special concepute graphene pulbere şi graphene suspendarea produse pentru diferite aplicatii cum ar fi biomedicina, baterii, stocarea energiei, electronica, compozite, armat cu materiale plastice, cauciuc, adezivi, acoperiri şi vopsele. În toate aplicaţiile, dacă este folosit în scopuri militare sau civile, The Element al şaselea (Changzhou) materiale tehnologie graphene tipuri îmbunătăţeşte proprietăţile mecanice, electrice si termice prin suprafeţe mari, aderenţă puternică şi înaltă conductivitate.

Capacităţilor de producţie

Propria sa linie de producţie concepute, foarte eficientă a tehnicii cu o capacitate curentă de 100 t / o pulbere de oxid de grafen respectiv de 50 t / o pulberi de grafen permite The Element al şaselea (Changzhou) materiale tehnologie a furniza produse superioare.