Tip anti-coroziune Grafen

Tip anti-coroziune Grafen
Vorbeste acum
Detalii produs

1 , TIP: SE1132, SE1133

2 , CARACTERISTICI

  ( 1 ) Formează un strat dens de izolare fizică, datorită suprafeței specifice superioare și structurii plane subțiri a grafenului.

  ( 2 ) Ajută la activarea stratului de zinc pulbere și produce efect sinergetic datorită bunei conductivități electrice a grafenului. Poate atât să reducă foarte mult doza de pulbere de zinc în filmul de vopsea, cât și să îmbunătățească protecția catodului de film de vopsea, îmbunătățind astfel performanța anticorozivă a filmului de vopsea.

  ( 3 ) Îmbunătățiți aderența stratului de acoperire, micșorați grosimea filmului de vopsea, faceți pelicula mai rezistentă la uzură pentru a obține o durată lungă de viață.

3 , APLICAȚII :

Este recomandat pentru toate tipurile de acoperiri anticorozive (cu duritate mare), cum ar fi grund epoxidic bogat în zinc, acoperire dacromet (fără crom).

4 , SPECIFICAȚII

Tip

Specificații

Aspect

pH

Densitatea de atingere ( g / cm3 )

Suprafața specifică ( m2 / g )

H20 ( % în greutate )

Dimensiunea particulelor ( D 50 , μm )

C ( % în greutate )

O ( % în greutate )

S

( % În greutate )

Absorbția uleiului ( 10 -5 m 3 / kg )

SE1132

Pudra neagra

6,0 ~ 8,0

0,1

180 ~ 260

1,0

10,0

93

3

0,2

500 ± 100

SE1133

Pudra neagra

6,0 ~ 8,0

0,1

260 ~ 350

1,0

10,0

93

3

0,2

600 ± 100

5 , MANIPULARE ȘI DEPOZITARE

Purtați echipament de protecție adecvat și mănuși de protecție pentru a evita contactul direct cu corpul. În cazul contactului, clătiți imediat cu multă apă. Luați măsuri adecvate de prelucrare pentru a evita praful. Păstrați ventilația și instalați colectorii de praf pentru a evita inhalarea. Încărcați și descărcați cu atenție pentru a vă proteja de deteriorarea ambalajului.

Depozitați în recipiente bine închise într-un loc uscat, răcoros și bine ventilat și păstrați distanța de la sursele de aprindere sau de căldură. Separat de agentul reducător puternic și combustibilii. Asigurați-vă că pachetele nu prezintă deteriorări sau scurgeri, Utilizați produsul imediat după deschiderea ambalajului. Ambalajele parțial utilizate ar trebui să fie sigilate din nou strâns. Produsul este sensibil la umiditate. Dacă produsul a acumulat umiditate, fie datorită deteriorării ambalajului, fie a depozitării deschise, produsul uscat timp de mai multe ore la 80 o C pentru a obține o stare fără umiditate.

6 , TRANSPORT

Evitați insolarea, ploaia, scurgerile și etichetele. Aruncarea este interzisă. Încărcați și descărcați cu atenție pentru a vă proteja de deteriorări. Stați departe de sursele de aprindere sau de căldură. Nu pot fi transportate cu materiale corozive.

Calitatea garantată dacă este stocată în condiții sugerate.

Comentariu: Specificațiile produsului pot fi efectuate în funcție de necesități.


Cel de-al șaselea element este unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de anti-coroziune de tip grafină, precum și o companie și o fabrică profesionale, bine ați venit să importați produsele de tip grafeniu anti-coroziune de la noi.

Anchetă