Conducta electrică și termică tip Grafen

Conducta electrică și termică tip Grafen
Vorbeste acum
Detalii produs

1 , TIP: SE1231

2 , CARACTERISTICI

(1) Valoare de percolare inferioară celei de negru de fum conductiv.

(2) Ușor de procesat și dispersat cu o structură plană ultra-subțire.

(3) Se recomandă adăugarea unui volum de 1-3% pentru acoperiri conductive.

(4) Poate fi utilizat ca aditiv de materiale pozitive și negative în bateria litiu-ion pentru a crește capacitatea bateriei, durata ciclului de viață și capacitatea de rată.

(5) Conductibilitatea termică ridicată poate fi combinată cu PA6, PC și alte materiale pentru a pregăti compozitele termo-conductoare.

3 , APLICAȚII : Se utilizează pentru acoperiri, cerneluri tipografice, polimeri, baterii, geluri conductive termice și LED-uri.

4 , SPECIFICAȚII :

Tip

Specificații

Aspect

pH

Atingeți
densitate
(G / cm3)

Specific
suprafaţă
zonă
(M2 / g)

H2O
(% În greutate)

particulă
mărimea
(D50, pm)

C
(% În greutate)

O
(% În greutate)

S
(% În greutate)

Electric
conductibilitate
(S / m)

CI
(Ppm)

Metal
ion
(Ppm)

SE1231

Negru
pudra

7,0 ~ 8,0

<>

≥120

<>

≤10.0

> 98

<>

<>

> 4000

<>

<>

5 , MANIPULARE ȘI DEPOZITARE

Purtați echipament de protecție adecvat și mănuși de protecție pentru a evita contactul direct cu corpul. În cazul contactului, spălați cu multă apă. Luați măsuri adecvate pentru a evita praful. Păstrați ventilația și instalați colectorii de praf pentru a evita inhalarea. Încărcați și descărcați cu atenție pentru a vă proteja de deteriorări.

A se depozita în recipiente închise etanș într-un loc uscat, răcoros și bine ventilat, și nu lăsați-l la surse de aprindere sau căldură. Stați departe de agentul reducător puternic și combustibilii. Asigurați-vă că pachetele nu prezintă deteriorări sau scurgeri. După deschiderea ambalajului, utilizați imediat produsul. Ambalajele parțial utilizate ar trebui să fie sigilate din nou strâns. Produsul este sensibil la umiditate. Dacă produsul a acumulat umiditate, fie datorită deteriorării ambalajului, fie a depozitării deschise, produsul uscat timp de mai multe ore la 80 ° C pentru a obține o stare fără umiditate.

6 , TRANSPORT

Conform rezultatelor testului de autoîncălzire, atunci când substanța urmează să fie transportată în ambalaje cu un volum de cel mult 3 m3, Clasa de pericol: niciuna, clasificarea UN: niciuna, marca de ambalare, niciuna. Când substanța urmează să fie transportată în ambalaje cu un volum mai mare de 3 m3, clasa de pericol, 4.2, numărul ONU 3088, marca de ambalare, substanța autoîncălzită, grupul de ambalare: III. Denumirea transportului: substanță organică autoîncălzită, neclasificată.

Termenul de valabilitate al produsului este de 3 ani dacă este păstrat intact în ambalajul original.


Comentariu: Specificațiile produsului pot fi efectuate în funcție de necesități.

A șasea Element Inc este unul dintre producătorii și furnizorii de tip grafină de tip conducție electrică și termică de nivel superior și, de asemenea, o companie și o fabrică profesionistă, bine-venit pentru a importa produse de tip grafenie electrice și termice de conducere de la noi.

Anchetă