Tipul de îmbunătățire Grafen

Vorbeste acum
Detalii produs


1 , TIP: SE1430

2 , CARACTERISTICI

( 1 ) Adăugarea unei cantități mici poate îmbunătăți în mare măsură proprietățile mecanice ale compozitului. De exemplu, adăugarea de 0,02% în volum poate avea o creștere de 100% a rezistenței la șoc și o creștere de 50% a alungirii îndoite a unei rășini poliesterice nesaturate.

(2) Pentru a fi ușor dispersate și împământate.

3 , APLICAȚII :

Se utilizează pentru armarea compozitelor polimerice, cum ar fi materiale plastice, rășină, cauciuc, fibre de sticlă și compozite din fibră de carbon.

4, SPICIFICATIONS:

Tip

Specificații

Aspect

pH

 

Atingeți  

densitate
( G / cm3)

Specific  
suprafaţă
zonă
( M2 / g )

H20
( % În greutate )

particulă
mărimea
( D50, pm )

C
( % În greutate )

O
( % În greutate )

S
( % În greutate )

Metal  
ion
( Ppm )

SE1231

Negru
pudra

≥3

0,1

≥180

4.0

10,0

75 ± 5

16 ± 3

0,5

100

5 , MANIPULARE ȘI DEPOZITARE

Purtați echipament de protecție adecvat și mănuși de protecție pentru a evita contactul direct cu corpul. În cazul contactului, spălați cu multă apă. Luați măsuri adecvate pentru a evita praful. Păstrați ventilația și instalați colectorii de praf pentru a evita inhalarea. Încărcați și descărcați cu atenție pentru a vă proteja de deteriorări.

A se depozita în recipiente închise etanș într-un loc uscat, răcoros și bine ventilat, și nu lăsați-l la surse de aprindere sau căldură. Stați departe de agentul reducător puternic și combustibilii. Asigurați-vă că pachetele nu prezintă deteriorări sau scurgeri. După deschiderea ambalajului, utilizați imediat produsul. Ambalajele parțial utilizate ar trebui să fie sigilate din nou strâns. Produsul este sensibil la umiditate. Dacă produsul a acumulat umiditate, fie datorită deteriorării ambalajului, fie a depozitării deschise, produsul uscat timp de mai multe ore la 80 ° C pentru a obține o stare fără umiditate.

6 , TRANSPORT

Conform rezultatelor testului de autoîncălzire, atunci când substanța urmează să fie transportată în ambalaje cu un volum de cel mult 3 m3, Clasa de pericol: niciuna, clasificarea UN: niciuna, marca de ambalare, niciuna. Când substanța urmează să fie transportată în ambalaje cu un volum mai mare de 3 m3, clasa de pericol, 4.2, numărul ONU 3088, marca de ambalare, substanța autoîncălzită, grupul de ambalare: III. Denumirea transportului: substanță organică autoîncălzită, neclasificată.

Termenul de valabilitate al produsului este de 3 ani dacă este păstrat intact în ambalajul original.

Comentariu: Specificațiile produsului pot fi efectuate în funcție de necesități.

A șasea Element Inc este unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de grafină de nivel superior și, de asemenea, o companie și o fabrică profesionale, bine ați venit să importați produse de tip graphene de la noi.

Anchetă