Oxid de grafit

Oxid de grafit
Vorbeste acum
Detalii produs

1 , TIP : SE2430 (pulbere) / SE2430W (turtă umedă) / SE2430S (suspensie)

2 , CHARATERISTICS

(1) să fie bogate în grupuri funcționale care conțin oxigen, cum ar fi gruparea hidroxil, gruparea carboxil și gruparea epoxi.

(2) pot fi ușor grefate sau modificate pentru polimerizarea in situ sau integrarea cu compozite polimerice, dând astfel o bună conductivitate electrică și termică, precum și o armare mecanică a matricelor.

(3) Comparând cu pudra, turta umedă de oxid de grafit va fi mai ușor de exfoliat în dispersie de oxid de grafen și pentru a forma filme subțiri.

(4) Comparând cu praful și turta umedă, suspensia de oxid de grafen prezintă un conținut mult mai mare de fulgi cu straturi unice.

3 , APLICAȚII

Se utilizează pentru compozite polimerice, cum ar fi materiale plastice, rășină, cauciuc, fibre de sticlă și compozite din fibră de carbon, dar și pentru materiale cu întârziere la incendiu.

4 , SPECIFICAȚII

Tip

Specificații

Aspect

Conținut solid ( % în greutate )

pH

Atingeți
densitate
( G / cm3
)

Viscozitate
( MPa · S
)

Absorbanta
raport
A230 / A600

C (
% în greutate
)

O / C
cârtiță
raport

SO 4
2- (
% În greutate )

Cl (
% în greutate
)

Metal
Ion (
Ppm )

SE2430

Pulbere brună

---

1,8 ± 0,3

1,0

---

---

47 ± 5

0,6 ± 0,1

8.0

1,0

100

SE2430W

Paste maro

45 ± 5

1.2

---

≥2000

≥45

47 ± 5

0,6 ± 0,1

8.0

1,0

100

SE2430S

Soluție maro

0 ~ 0,1

---

---

---

---

47 ± 5

0,6 ± 0,1

---

---

---

5 , MANIPULARE ȘI DEPOZITARE

Purtați echipament de protecție adecvat și mănuși de protecție pentru a evita contactul direct cu corpul. În cazul contactului, spălați cu multă apă. Luați măsuri adecvate pentru a evita praful. Păstrați ventilația și instalați colectorii de praf pentru a evita inhalarea. Încărcați și descărcați cu atenție pentru a vă proteja de deteriorări.

A se depozita în recipiente închise etanș într-un loc uscat, răcoros și bine ventilat, și nu lăsați-l la surse de aprindere sau căldură. Stați departe de agentul reducător puternic și combustibilii. Asigurați-vă că pachetele nu prezintă deteriorări sau scurgeri. După deschiderea ambalajului, utilizați imediat produsul. Ambalajele parțial utilizate ar trebui să fie sigilate din nou strâns. Produsul este sensibil la umiditate. Dacă produsul a acumulat umiditate, fie datorită deteriorării ambalajului, fie a depozitării deschise, produsul uscat timp de mai multe ore la 80 ° C pentru a obține o stare fără umiditate.

6 , TRANSPORT

Conform rezultatelor testului de autoîncălzire, atunci când substanța urmează să fie transportată în ambalaje cu un volum de cel mult 3 m3, Clasa de pericol: niciuna, clasificarea UN: niciuna, marca de ambalare, niciuna. Când substanța urmează să fie transportată în ambalaje cu un volum mai mare de 3 m3, clasa de pericol, 4.2, numărul ONU 3088, marca de ambalare, substanța autoîncălzită, grupul de ambalare: III. Denumirea transportului: substanță organică autoîncălzită, neclasificată.

Termenul de valabilitate al produsului este de 3 ani dacă este păstrat intact în ambalajul original.

 

Comentariu: Specificațiile produsului pot fi efectuate în funcție de necesități.


Al șaselea element Inc este unul dintre producătorii și furnizorii de cel mai înalt nivel de oxid de grafit și, de asemenea, o companie și o fabrică profesionale, bine ați venit să importați produse de oxid de grafit de la noi.

Anchetă