Suspensie de oxid de grafen

Suspensie de oxid de grafen
Vorbeste acum
Detalii produs

1 , Tip : SE3122 , SE3522 , SE3521

2 , CARACTERISTICI

( 1 ) să fie bogate în grupuri funcționale care conțin oxigen, cum ar fi gruparea hidroxil, gruparea carboxil și gruparea epoxi.

( 2 ) Poate fi ușor altoit sau modificat pentru polimerizarea in situ sau pentru integrarea cu compozite polimerice, dând astfel o bună conductivitate electrică și termică, precum și o armare mecanică a matricelor.

( 3 ) SE3122 și SE3522 au o dispersie bună în apă , cu o rată de unică strat > 90% , care poate fi dizolvată cu apă prin agitare ușoară ; După tratare, SE3521 va avea aceeași dispersie de apă ca SE3122 și SE3522.

3 , APLICAȚII

Se utilizează pentru compozite polimerice, cum ar fi plastic, rășină, cauciuc, compozite de fibre, de asemenea pentru materiale anodice și catodice de baterii Li-ion, peliculă conductivă termică grafena și încărcare cu catalizator.

4 , SPECIFICAȚII

Tip

Specificații

Aspect

Conținut solid ( % )

Dimensiunea particulelor ( D50 = μm )

pH

Metoda de control PH

Packaginga

Marks

SE3122

Suspensie neagră

0,8% ± 0,2%

10 ± 2

≈1.8

Utilizați baze cum ar fi : NaOH, KOH și amoniac (recomandați clientului să se adapteze)

1L , 3L , 5L , 20L , 200L , 1T cilindru închis

Grajd

SE3522

Suspensie neagră

1% ± 0,2%

2,3 ± 0,2

≈1.8

Grajd

SE3521

Suspensie brună

6,5% ± 0,5%

2,5 ± 0,5

≈0.5

Layered

5 , MANIPULARE ȘI DEPOZITARE

Purtați echipament de protecție adecvat și mănuși de protecție pentru a evita contactul direct cu corpul. În cazul contactului, spălați cu multă apă. Depozitați în recipiente bine închise, cu o perioadă de valabilitate de 6 luni, se recomandă utilizarea cât mai curând posibil după desigilare. Expus pentru o lungă perioadă de timp va duce la: suprafața filmului de dispersie; Adsorbția impurităților de praf în aer va modifica conținutul solid, pH-ul, puritatea și alte proprietăți fizice ; Temperatura de depozitare sugerată este de 5-35 ° C, când temperatura este prea mare, apa se va evapora și cilindrul se va extinde. Să influențeze conținutul solid al produsului, dar nu va afecta performanța produsului în sine ; Nu vă lăsați departe de agentul reducător puternic și combustibilii.

6 , TRANSPORT

Bunuri nerestricționate. Evitați insolarea, ploaia, scurgerile și etichetele. Aruncarea este interzisă. Încărcați și descărcați cu atenție pentru a vă proteja de deteriorare. Stați departe de sursele de aprindere sau de căldură. Nu pot fi transportate cu materiale corozive.

Comentariu: Specificațiile produsului pot fi efectuate în funcție de necesități.

Al șaselea element este unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de suspensie cu oxizi de grafină și, de asemenea, o companie și o fabrică profesionistă, bine ați venit să importați produsele de suspensie cu oxid de grafină de la noi.
Anchetă