5 motive pentru viitorul dispozitive digitale vor fi schimbate de Graphene Material

De multe ori, revoluţie în tehnologie vine de la materiale, cum ar fi plastic inventii care schimba vietile oamenilor din toate aspectele. În prezent, Grafenul, ca un material nou, a primit o mare atenţie. De fapt, Grafenul este un fel de carbon, cu ultra-înaltă rezistenţă, lumină şi poate fi prelungită cu caracteristici, va fi capabil de a schimba aspectul de produse digitale, simţi şi de a folosi chiar forma. Mai jos, vom afla mai multe despre materialul grafen în cele din urmă a ceva extraordinar.

1. mai greu decât oţelul

Deşi LG G Flex poate repara zgârieturi minore, nu a modificat slăbiciune a telefonului mobil cu uşurinţă. Cu toate acestea, dacă produsele digitale, cum ar fi telefoanele mobile pot folosi graphene ca o coajă în viitor, ei vor deveni rock-solid. Conform raportului American Chemical Society, graphene pe duritatea este ori 200 ori din oţel, în mod evident, are o durabilitate foarte puternic.

2. maleabil ca cauciuc

Cercetatorii de la Universitatea Columbia spun Grafenul are o anumită ductilitate şi se poate întinde de 20 %. Cu alte cuvinte, Grafenul este de fapt un material flexibil, similar cu cauciuc. Samsung a fost de lucru pe graphene tranzistoare pentru a produce ecrane flexibile. În plus, Grafenul are o anumită rezistenţă la apă, este de aşteptat să fie utilizate într-o nouă generaţie de echipament impermeabil.

3. usoare caracteristici

Grafenul pe excelent ductilitate, de asemenea, permite să fie suficient de subţire pentru a întinde într-un grad de transparenţă. Aceasta înseamnă că, în cazul în care producătorul telefonului pot folosi acest material, nu numai pot face telefon mai durabil, rezistent la apa, dar, de asemenea, puteţi deveni mai frivol.

4. incredibil de viaţă a bateriei

Noi avem mentioned graphene la articolul baterie tehnologie de dezvoltare, şi este foarte probabil să înlocuiască baterii cu litiu în viitor ca o nouă generaţie de standardele de baterie. Cercetatorii de la Universitatea Northwestern din SUA au avut succes în dezvoltarea graphene şi siliciu-alimentat de baterii, care poate dura săptămâni până la unul de rezistenta pentru o taxa de 15 minute. Evident, în cazul în care telefonul mobil viitor puteţi utiliza graphene baterii, apoi un săptămâni o taxa nu va mai fi un vis.

5. interconectate cu corpuri umane

Aravind Vijayaraghavan, Ph. D. de Universitatea din Manchester, constatat că Grafenul are caracteristicile biologice de interconectare, care are un impact foarte pozitiv asupra dispozitive purtabile pentru testarea sănătos. Utilizarea Grafenul ca un senzor va fi capabil să monitorizeze şi să scana sistemul nervos uman, şi se poate concepe că acolo va fi "sănătatea mintală" monitorizare dispozitive şi aplicaţii în viitor.

Perspectivele de viitor

După ce a spus atat de mult, o mulţime de prietenii vor crede că Grafenul este scump, nu într-adevăr, este una dintre materiile prime mai ieftine, dar are nevoie de noi tehnologii pentru a "cataliza". În prezent, Samsung pretinde să stăpânesc utilizarea Grafenul ca un element de semiconductoare, în timp ce IBM, SanDisk, Nokia şi multe alte companii de tehnologie sunt concentrându-se pe graphene (şi unele universităţi de prestigiu), şi cred că în curând vom vedea real produs ieşit.