Principiul de incalzire graphene

Pulbere de grafen este dispersat uniform în organic solvent de ultrasunete şi agitare pentru a obţine o soluţie de grafen având o concentraţie de 0,05 μg/ml până la 0,5 mg/ml, iar Grafenul este acoperit uniform organice filtru sau de apă sistemul de aspiraţie filtrare şi separare apoi filmul graphene şi membrana de peeling-ul mecanic, imersie sau dizolvarea solvent organic pentru a obţine un film de grafen, adăugând un electrod la film de grafen, şi se aplică o tensiune pentru a genera caldura. Din cauza unic bidimensional nanostructurilor în graphene, raportul de aspect mare şi mare suprafaţă specifice, procesul de preparare mai sus permite formarea unei reţele de conductoare uniformă între foi Grafenul, 1 ~ 10V) poate produce căldură mai mare.

În cazul în care poate fi folosit Grafenul?

Poti purta echipament de terapie fizică, uşor pentru a se potrivi pătură caldă, decorativ fresce...... oameni în conceptul de "înalt" pentru produsele de grafen, este repede în viaţa de zi cu zi. 20:00, West Taihu ştiinţei şi tehnologiei parc Industrial din Wujin Xintiandi Plaza, activităţile "Grafenul produs experienţă zi", Parcul mai mult de 10 graphened întreprinderi a adus mai mult de 30 de tipuri de produse civile.

Ziar pe pictura Grafenul, s-a raportat graphene bratara smart, mulţi cititori şi-a exprimat un interes puternic. Ieri experienţă activităţi, scena plin de oameni.

Reporterii de pe scena pentru a vedea, talie de kinetoterapie inteligent Grafenul, graphene costume inteligent şi genunchiere, izolare Cupa, interioare de încălzire pictura, noi pernă şi alte necesităţi zilnice, redefiniţi "produse calde." Printre ei, încălzire graphene pictura 3 secunde pot fi încălzite, 10 secunde este un sentiment clar de căldură, 10 de metri pătraţi de interior iarna doar o bucată de grafen încălzire pictura, şi mai mult de jumătate de electricitate salvat de aer condiţionat. Oficial Yi Si noi materiale Technology Co, Ltd. a spus, graphene pictura folosind mod personalizat în funcţie de cerinţele consumatorilor, făcut peisaj pictura, nunta sau panouri publicitare, în conformitate cu dimensiunea de pret de 800-2000 de yuani.

Site-ul de afişare a graphene perna de acasă, maşina pernă, interior la patura calduroasa, etc, sunt folosite pentru baterie litiu pentru incalzire, pot fi interfata usb pentru încărcare, în condiţii de siguranţă şi bun, usor de spalat, proiectat pentru sedentari membrele amortite, iarna interioară nici o incalzire, pe termen lung de conducere şi alte persoane design şi dezvoltare. Încorporat în căldură de materii prime, de la oras de carbon bidimensional, elementul sasea întreprinderilor de producţie Grafenul.

Grafenul este mai usor si thinnest, cea mai bună conductivitate şi conductivitatea termică a materialului, grosimea de doar aproximativ o sută miime de păr, puterea poate ajunge la 200 de ori din oţel, de încălzire şi de încălzire în domeniul evidente avantaje. City în 2011 să înfiinţeze prima platformă de cercetare intern pentru grafen - Jiangnan graphenen Institutul, curent colectarea materialelor graphene şi aplicarea în aval întreprinderilor 69, formarea iniţială de un lanţ complet industriale. Grafenul touch screen, cabluri, super condensatori, uzura echipamentelor şi alte aplicaţii în aval, sunt la nivel de conducere. Pasul următor, oraşul va fi alegerea Direcţiei grachene 2-3 industriale, cât mai curând posibil în aplicaţii high-end în aval, la scară largă de piaţă să caute noile descoperiri.

În aceeaşi zi, Agenţia China economică informaţii Agenţia de ştiri Xinhua adesea emise "Grafenul inovare şi antreprenoriat ghid (2016)", a subliniat că prin inovaţie de colaborare industrială lanţ, astfel încât dezvoltarea de grafen materiale şi aplicaţii în aval mai strâns integrate aplicaţii.