Panou tactil capacitiv, de asemenea, de o mulțime de oameni Bine ați venit!

După cum sa menționat anterior, ecranul rezistiv cu costul său scăzut, caracteristicile bune de răspuns ale caracteristicilor multor clienți low-end iubit. Fie că este rezistent la rezistoare cu patru fire, fie că sunt rezistente la cinci fire, acestea au un mediu de lucru complet izolat, perfect pentru a se adapta la o varietate de medii dure. Dar ecranul rezistiv nu este lipsit de dezavantaje, ecranul tactil rezistiv din operație nu este convenabil capacitiv, de multe ori ecranul tactil rezistiv este de asemenea echipat cu un stilou tactil dedicat pentru a fi folosit și câteodată uneori trebuie să descrie degetele pentru a finaliza operațiunea . Dar acest neajuns este, de asemenea, nevoile unor utilizatori, unii utilizatori pot avea nevoie să utilizeze doar un stilou de rezistență specific pentru a funcționa, și mai mult este folosit pentru afișarea conținutului, mai degrabă decât pentru operația de alunecare, astfel încât ecranul tactil rezistiv este supus, de asemenea, oameni Bine ai venit.

Panoul tactil capacitiv, cu rezoluția sa de înaltă definiție și transmisia ridicată, operarea ușoară și caracteristicile netede, au primit de asemenea laudele majorității oamenilor și au urmat. În prezent, Panoul tactil capacitiv este unul dintre ecranul tactil cel mai frecvent utilizat, cel mai frecvent în multe locuri publice este panoul tactil capacitiv, există faptul că suntem foarte familiarizați cu dispozitivele mobile portabile pentru dispozitivele de telefonie mobilă din panoul tactil capacitiv al utilizatorului.

Principiul panoului tactil capacitiv este corpul acesta ca un condensator click pentru a utiliza, prin corpul uman și contactul ecranului cu evenimentul de clic corespunzător, în comparație cu ecranul de rezistență prin presiunea de atingere a drumului, funcționarea ecranului capacitiv al celei mai rapide , în conformitate cu obiceiurile utilizatorului. Panoul tactil capacitiv folosește corpul uman ca electrod al condensatorului. Atunci când există o capacitate suficientă între conductor și suprafața de lucru ITO cu stratul intermediar, curgerea curentă va determina funcționarea defectuoasă a panoului tactil capacitiv. Mănușile sau obiectele izolatoare de mână nu vor răspunde atunci când sunt atinse, aceasta se datorează creșterii izolației mediului.

Ecranul tactil infraroșu este determinat prin măsurarea și dezactivarea infraroșiei pentru a determina poziția de atingere, iar ecranul tactil utilizat în materialul de ștampilă transparent nu are nimic de a face (unele nu folosesc nici o deflector). Prin urmare, utilizarea de deflectoare bune de transmisie a luminii, și pentru a fi anti-reflexiv de tratament, puteți obține un bun efect vizual. Cu toate acestea, prin limita de volum a tubului de emisie în infraroșu, este imposibil să lansăm infraroșu de înaltă densitate, deci rezoluția ecranului tactil nu este ridicată.

Tehnologia undelor acustice de suprafață este foarte stabilă și controlerul cu ecran tactil pentru valuri acustice de suprafață prin măsurarea timpului de atenuare pe axa timpului pentru a calcula poziția poziției de atingere, astfel încât precizia sa este foarte ridicată. Ecranul tactil de undă acustică de suprafață are, de asemenea, oa treia axă (axa z), adică axa de presiune - prin calcularea atenuării atenuării semnalului recepționat poate fi dimensiunea utilizatorului atingând dimensiunea ecranului, până la 25 de niveluri pot fi împărțite . Cu cât puterea este mai mare, atenuarea formei de undă a semnalului recepționat este mai largă și mai profundă, în tot ecranul tactil, numai ecranul tactil de undă acustică de suprafață, cu o percepție a performanței de atingere prin atingere.