Capacitiv Touch Panel ecran tendinţele pieţei

Acum Capacitive Touch Panel pe piaţă pot fi împărţite în două categorii de bază touch. "Capacitiv Touch Panel" şi "direct touch de suprafaţa de afişare".

Notebook touchpad este "fuzzy touch" reprezentantul principal senzorii sunt în mare parte dubla proiecţie condensator, Synaptics, Alpii şi ELAN sculptate până piaţă.

În schimb, tehnologia "direct atingere pe suprafaţa de afişare" şi piaţa este mult mai complex, cum este cunoscut pentru a avea şase bază touch tehnologie, aproximativ 20 de tipuri de tip touch; producătorii de modulul touch sunt, de asemenea, la nivel mondial există mai mult de 150.

2011-2018 B6ts graficul de situaţia Touch Panel piaţă arată că, în 2007, numărul de touchpad 3,08 de milioane, venituri de $ 1,3 de miliarde...

Tendinţa de dezvoltare de tehnologie touch

2008-2017 B6ts Touch Panel piaţă tehnologie aplicarea graficul Arată că ecran capacitiv Touch Panel de proiecţie este curentul principal al tehnologiei de piaţă Capacitive Touch Panel.

Cu iPhone, iPad si alte produse folosind proiecţie condensator (P-PAC) touch tehnologie popularitate, Capacitive Touch Panel tehnologie de proiecţie a devenit inimile miliarde de utilizatori atinge standardele de experienţă: touch sincronizare multi-punct Control, atingere foarte uşoară, proiectare margini netede, excelenta performanţă optică şi cea mai mare atenţie la experienţa utilizatorului perfect.

Avantajele şi limitele tehnologiei proiective capacitate

Suport pentru nelimitat multi-touch, foarte lumină touch (presiune zero), pentru a sprijini design industrial "margini", ecran optic mare calitate (Indicele de refracţie potrivire ITO), extrem de durabile de afişare (touch controler este foarte bun de protecţie), fără impact de radere sau a contaminanților, această serie de evidente avantaje tehnice, astfel încât aproape toate dispozitivele de consum, inclusiv telefoanele mobile, tablet PC-uri, superbooks sunt sau vor folosi această tehnologie touch.

Capacitiv Touch Panel e nevoie să spun, pe tendinţa pieţei, proiecţie tactil capacitiv tehnologie a devenit o industrie de touch "conducător."

Capacitiv Touch Panel în plus faţă de echipamentele consumatorilor, aplicarea sa în piaţă verticală este, de asemenea, o tendinţă de dezvoltare viguroasă, mai ales în piața medicală, jocuri de noroc de piaţă, piaţa de interogare de informaţii. Piața cerere pentru echipament MTBF (interval mediu eşec), multi-touch şi touch nevoile pieţei jocurilor de noroc pentru sale dispozitiv multi-touch, zero cerințe de proiectare la frontieră; Capacitiv Touch Panel informaţii interogare pieţei echipamentelor MTBF (medie eşec Interval de timp) a cererii pentru aceste pieţe au să treacă la tehnologia touch aparat de proiecţie.

Capacitiv Touch Panel pe curent medie de piaţă de nivel tehnic, condensator de proiecţie în aceste pieţe doar limita este: Odată ce dimensiunea ecranului este mai mare decât Tablet PC, costul echipamentelor va arăta explozive de creştere, dimensiunea pieţei mari controler şi performanţă este încă instabilă de performanţă.