Panoul tactil capacitiv, alegeți corect?

Acum, dezvoltarea rapidă a Internetului, tehnologia din ce în ce mai dezvoltată, și atingeți ecranul, de asemenea, urmați tendința de ori a urcat onoarea de tron. Acum, trăim într-o varietate de ecrane mari și mici, ecran de telefon mobil, mall-uri comerciale în sistemul de navigație, banca pentru afacerea ecranului, precum și funcționarea ecranului fabricii și a centrelor comerciale în mobile mari și mici divertisment Facilități și așa mai departe, pentru a vorbi despre viață ne întâlnim pe ecran în acel an mi-e teamă că nu poate termina, iar ecranul tactil ca regele total al ecranului, o varietate de echipamente electronice greu, cum ar trebui să alegem?

Avantajele panoului tactil capacitiv:

(1) Panoul tactil capacitiv trebuie doar să atingă, fără a fi necesară generarea unei presiuni de semnal.

(2) Panoul tactil capacitiv în producție o singură dată sau nu este necesar să se corecteze, iar tipul de rezistiv necesită o corecție regulată.

(3) Durata de viață a panoului tactil capacitiv va fi mai lungă, deoarece componentele panoului tactil capacitiv fără mișcare. În ecranul tactil rezistiv, filmul superior ITO trebuie să fie suficient de subțire pentru a fi rezistent pentru a se apleca până la filmul ITO subiacent.

(4) Tehnologia de capacitate este superioară tehnologiei de rezistență în ceea ce privește pierderea de lumină și consumul de energie al sistemului.

(5) rezistența la uzură a tehnologiei capacitive, durata lungă de viață, utilizatorul utilizează costurile reduse de întreținere, astfel încât costurile globale de exploatare ale producătorului pot fi reduse în continuare

Panoul tactil capacitiv a fost aplicat la o varietate de dispozitive, poziționarea unei singure piste de puncte / dublul clic al mouse-ului este funcția sa de bază și recunoașterea funcționării gesturilor cu mai multe degete și aplicarea punctelor fierbinți ale pieței actuale. În aplicațiile portabile, utilizatorul poate utiliza dispozitivul numai într-o singură mână și poate utiliza numai cealaltă mână, deci este deosebit de important să identificați gesturi cum ar fi apucarea, traducerea, întinderea, comprimarea, rotirea și răsturnarea mai multor degete