Dr.Qu, preşedinte al şaselea Element (Changzhou) materiale Technology Co, Ltd, s-a alăturat programului de ştiinţă se apropie--misterios negru auriu

Grafenul este numit aurului negru pentru proprietatile sale misterioase, cum ar fi conductivitate mare, proprietăţi mecanice excelente, joasă densitate.

Grafenul are, de asemenea, ridicat de impermeabilitate, numai protoni pot pătrunde prin strat sale. Oamenii se aplică graphene măşti de Anti-ceaţă şi fum, purificarea membrane, film de desalinizare a apei de mare şi Vopsele anticoroziune. Din 3 ianuarie 2015, prima eoliene offshore putere turn acoperit cu Grafenul anti-coroziune sistem dezvoltat de The Element al şaselea (Changzhou) materiale Technology Co, Ltd este instalat în zona de mare Rudong. Stratul anti-coroziune cu The Element al şaselea SE1132 este o piatră de hotar în marină grele de protecţie anti-coroziune. Cu doar 1% SE1132 în formularea grund, mai mult de 3000 de ore a fost realizat în testul de spray de sare, de 3 ori mai mult decât ne standard. Preşedinte al The Element al şaselea s-au alăturat programului de se apropie de ştiinţă--misterios negru auriu care difuzat în 22 septembrie 2016 CCTV canal 2.

Sistemul anti-coroziune de grele pe bază de grafen, menționate de programul a fost dezvoltat de The Element al şaselea (Changzhou) materiale Technology Co, Ltd, împreună cu compania de Daosen Jiangsu. Filmului arătând producţie proces grafenei folosind CVD metoda a fost împuşcat la Graphene Film Co, Ltd situat în Wuxi, o filială a şasea Element (Changzhou) materiale Technology Co., Ltd. Graphene Film Co., Ltd este lider în domeniul graphene transparent film conductiv în China.

Pagina de link-ul: http://tv.cctv.com/2016/09/22/VIDEiYA3W5DtKQMtGon2OTIk160922.shtml