GF1 - Un nou Smart Health Watch cu ecran tactil CVD Graphene

Wuxi Graphene Film , o filială deținută în totalitate de materialele Sixth Elements , a lansat pe piața chineză un nou produs îmbunătățit cu grafenie: ceasul GF1 Graphene. Este un ceas inteligent de sănătate, cu film CVD grafenic care acționează ca element conductiv pentru ecranul tactil (ca înlocuitor al ITO-ului folosit în mod obișnuit).


Compania mi-a trimis cu amabilitate unul din aceste ceasuri noi pentru a încerca. Deci mulțumesc! și aici sunt impresiile noastre: În primul rând, este un ceas atrăgător, cu un design futurist și o simțire de calitate. Afișajul este un OLED alb monocrom de 1.3 "cu o rezoluție 128X64. Ceasul vine cu o aplicație de însoțire și include funcții cum ar fi monitorizarea pulsului și a ritmului cardiac, pasmetru, urmărirea calității somnului și multe altele.

Ceasul îmbunătățit cu grafeni este deja livrat în China prin intermediul JD și se vinde pentru 489 de dolari, care sunt în jur de 75 USD.

În general, am simțit că ceasul a funcționat bine, a răspuns prompt și a fost plăcut de utilizat. Este minunat să vedeți una dintre primele aplicații grafice comerciale CVD! Așteaptă cu nerăbdare să vedem mai multe dintre acestea.


Dacă cineva este interesat să cumpere acest ceas și să testeze ecranul tactil grafenic, vă rugăm să ne contactați .


1.jpg