Grafenul a venit la partea ta

Grafenul ca rege de noi materiale, răcoritoare înţelegerea umană a lumii materiale, că fiecare cerere de produse sunt legate de viaţa noastră viitoare. "Acest lucru este China graphene industria Alianţa directorul, Academiei chineze de Ştiinţe, Shanxi Institutul cărbunelui chimie, deputatul cercetător Dr. Chen Chengmeng evaluarea Grafenul.

Cum va afecta graphene viaţa noastră? Să aruncăm o privire.

Îmbrăcăminte

Haine Smart

Cele mai multe lumina adidasi

Anul trecut, pasc în strugurii au început să strice industria textilă. Conform Academiei chineze de Ştiinţe, Shanxi Institutul cărbunelui chimice cercetător Li Xiaoming introducere, graphene în catifea cald este format din biomasă graphene uniform dispersate în felii goale poliester pentru producţia de filare amestecate, performanţa superioară, foarte potrivite pentru producerea de produse inteligente de uzură. De exemplu, ca un material de umplere folosit în plăpumi, saci de dormit, în jos jachete, perne, perne decorative, şaluri şi alte textile, cu un dram de subţire, fină, moale, buna izolare, lumina, antibacteriene antibacteriene, anti-statică şi alte caracteristici excelente.

Ca o intrare precoce în domeniul întreprinderilor de textile Grafenul, Jinan Shengquan grupului pentru a crea o temperatura corpului departe infraroşu, îmbunătăţirea microcirculaţiei, durată antibacteriene, conservarea căldurii, anti-UV, anti-statică şi alte multi-funcţional fibra de cald, cald caşmir, caldă în gaura trei serii noi de noi materiale, mai mult de 100 de produse noi terminale.

Companii interne de tehnologie utilizaţi conductivitatea termică de porţelan, stabilitate şi superconductivității, funcţia de încălzire ca o îmbrăcăminte funcţională tăiate în gură, prin 5 volt tensiune în condiţii de siguranţă şi telefon mobil APP pentru îmbrăcăminte de încălzire. De exemplu, Shenzhen Yiwang tehnologie graphene inteligent uzura produselor la 3 secunde de căldură rapidă, eliberarea de lungimi de undă departe infraroşu cu corpul aproape de viaţă departe infraroşu undele luminoase şi juca, pentru a inlatura oboseala, calma durerea de fizioterapie.

Academiei chineze de Ştiinţe, Shanxi cărbune Chemical Research Institute Kong Qingjiang a subliniat că această iarnă pentru operaţiuni în aer liber, în aer liber inspectorilor, persoanele în vârstă, tipuri speciale de munca, arme speciale, este, fără îndoială, o foarte bună îngrijire şi protecţie. În mod similar, oamenii in iarna nu mai purta haine groase. De exemplu, în 2017 primăvară CCTV Festivalul galei, Harbin filiala din partea actorilor va purta haine de grafen modificate, atât cald şi nu va afecta frumos.