Grafenul să vină la partea ta

Pierdere în greutate masina

masina electrica

Şi oamenii curent in viata dintre cele mai des utilizate în domeniul graphenes numărul de trafic. "Densitatea în vrac pulbere graphene este doar 3 g/l, care este, o sticla de 500 ml de apa minerala este umplut cu Grafenul cantareste doar 1,5 grame, dar Grafenul este de 200 de ori mai puternică decât oţelul, puterea de materialul cel mai mare." Li Xiaoming a spus că caracteristicile graphene face un ideal zone usoare de transport materiale.

Datele Arată că în cazul în care vehiculul în greutate de reducere de 10 %, eficienţa consumului de combustibil poate fi mărită de 6-8 %; masina preparat de calitate pentru fiecare reducere de 100 kg, consumul de combustibil 100 km poate fi redus 0,3-0,6 litri. Prin urmare, este esenţial pentru a îmbunătăţi economia vehiculului prin reducerea greutatea caroseriei vehiculului graphene modificarea tratamentului. În ceea ce priveşte conducerea, după greutatea masinii, accelerare generală de masina va fi îmbunătăţit în mod semnificativ, sensibilitate de control devine mai mare, stabilitatea de control al vehiculului, zgomot, vibraţii şi alte aspecte sunt îmbunătăţite.

În anvelope auto, Universitatea Sichuan, stat cheia laboratorului de polimer materiale inginerie a dezvoltat independent din lume primul graphene anvelope de cauciuc. În plus, primul avion folosind aripa de grafen-armat model Prospero de aeronave în zbor de succes britanic Farnborough International Airshow; în 2016 la Plansete Europene expoziţie, expus un echipate cu Grafenul - polipropilenă compozit elice lame de UAV, proprietăţi mecanice şi termice de performanţă au fost îmbunătăţite.

Stocarea energiei este zona principală a aplicaţiei de grafen. "Apariţia graphene baterie pentru a realiza conceptul de"viaţă verde, verde de călătorie", într-adevăr duce viaţă verde." Academiei chineze de Ştiinţe, Shanxi cărbune chimice asistent cercetător Dr. Su Fangyuan a spus că graphene utilizate în produse de baterie, cum ar fi numărul actual de oraşe strada a fost difuzate pe condensator super noi energie autobuz. Condensator super este un condensator tradiţionale şi baterie între dispozitivul de stocare energie electrochimică, lângă autobuz, jucării electronice, lumini de urgenţă, în ceea ce priveşte smart grid, centralele au locul lor, şi condensator super materialul folosit este graphene .

În prezent, multe vehicule electrice la lithium-ion baterie ca sursă de energie, baterie litiu datorită caracteristicilor proprii de timp de încărcare este în general mai lung (2-3 ore). Grafenul ca un aditiv nano-conductoare, aplicaţiile sale inovatoare în litiu poate reduce rezistenţa internă semnificativ, pentru a îmbunătăţi rata de încărcare, timp este de aşteptat să scurtaţi la 1 oră de încărcare. Cercetatorii reporterilor în incintă demonstraţie graphene condensatori rapidă şi experimente de descărcare de gestiune, reporterul l-a văzut pe o mică bucată de grafen produse de încărcare a bateriei şi de descărcare de gestiune numai zece secunde.

În acelaşi timp, adăugând graphene poate reduce, de asemenea, bateria de pierdere şi de căldură, îmbunătăţi performanţele de siguranţă a bateriei, şi într-o anumită măsură, îmbunătăţi densitate de energie baterie, creşterea kilometraj masina, usura anxietatea de călătorie, îmbunătăţi vehiculului utilizare.