Grafenul să vină la partea ta

Grafenul ca rege de noi materiale, răcoritoare înţelegerea umană a lumii materiale, că fiecare cerere de produse sunt legate de viaţa noastră viitoare. "Acest lucru este China graphene industria Alianţa directorul, Academiei chineze de Ştiinţe, Shanxi Institutul cărbunelui chimie, deputatul cercetător Dr. Chen Chengmeng evaluarea Grafenul.

Cum va afecta graphene viaţa noastră? Să aruncăm o privire.

Comoara de taxa de încărcare rapidă

Echipamente sportive de calitate

Echipamente de fotografie usoare

Deoarece stocarea energiei este aplicaţia principală de grafen, aplicarea graphene baterie nu se limitează la vehiculele electrice, şi suntem familiarizaţi cu taxa comoara. Există o taxă de 15 minute rapid "Regele Regele" taxe Po, viteza este de 20 de ori comoara ordinare taxa de tarifare. Mulţi oameni din industria cred că graphene baterie în industria de telefon mobil va juca un rol major în viitorul, este de aşteptat pentru a deveni mainstream de baterii telefon mobil, şi de a crea cu adevărat o epocă rapid rapid.

Folosind caracteristicile sale de lumină şi puternic, Grafenul este de asemenea folosit pentru a face înaltă calitate echipamente sportive, cum ar fi mânerele de Rachetă tenis şi badminton racheta materiale periferice, cluburi de golf, căşti de protecţie, sanii, etc, nu doar pentru a spori durabilitatea de echipamente sportive, rezistenţa mecanică a produsului, de asemenea, foarte mult poate reduce greutatea sa, efectuarea echipament sportiv mai uşoare şi mai puternic, şi de a spori sportivului confort.

În plus, graphene poate oferi, de asemenea, un bun material de bază pentru aparat de fotografiat echipament. La aparatul de fotografiat în sine în ceea ce priveşte structura, din plastic de utilizare a grafenei armat modificat ca materie primă, coajă de aparat de fotografiat, lentilă shell pentru design uşor eficiente. Grafenul material nu numai are rezistenta excelenta, dar, de asemenea, are o conductivitate ridicată, astfel încât turnare coajă de caz sau lentilă aparat de fotografiat pot avea, de asemenea, proprietăţi de ecranare electromagnetică. Din facilităţile de sprijin, graphene modificat polimer material realizat de trei picioare suport decât curent utilizat pe scară largă trepied fibra de carbon, dar, de asemenea, pierderea în greutate de 20 %, care îi face pe oameni ieşi pentru a transporta mai convenabil.