Grafenul, extraordinare subţire magice şi mai mult

Grafenul este un fel de singur strat lamelar structura compusă din atomi de carbon. Este cel mai subtire si mai puternic bidimensional materialul descoperit de fiinţele umane până acum din cauza duritatea sa puternică, conductivitate extraordinare şi excelent transluciditatea, cunoscut ca "schimbarea materialului secolului XXI." Cu toate acestea, din cauza costurilor ridicate de preparare, aplicare industrială de grafen a fost amânată. Oamenii de stiinta polonez recent inventat metoda de preparare Grafenul, astfel încât producţia industrială de grafen posibil.

Din moment ce doi oameni de ştiinţă din Marea Britanie a reuşit să nanomaterialelor magic de grafen de separare în 2004, metode de preparare graphene low-cost, calitate şi la scară largă au devenit ținte ale industriei Mondiale şi cercetători. În prezent, metode comune de pregătire a grafenei sunt fizice metoda şi metoda de depunere chimică de separare. Fostul este cel mai important mijloc pentru obţinerea de înaltă puritate graphene în laborator. Dezavantajul este că Grafenul este de mici dimensiuni şi scumpe. Deşi metoda chimică poate produce mari zona Grafenul, dar puritatea şi calitatea sunt mici.

În ultimii ani, activitatea de cercetare ştiinţifică pe Grafenul este progresează rapid, şi o aplicare industrială este, de asemenea, pe săgeata. Se estimează că odată ce producţia de grafen, va fi în ecran tactil, energie acumulatoare, senzori, semiconductori, industria aerospaţială, militare, biomedicale şi alte câmpuri ambiţios, devenit industrie următoare trilioane. Perspectivele de piaţă uriaşă, face lumea pornit un pietris de cercetare şi dezvoltare şi investiţii boom. Potrivit statisticilor incomplete, în 2012 în întreaga lume total de cercetare 3520 graphene brevet aplicaţii, dar Marea majoritate dintre ele încă nu din laborator. Prin urmare, noua tehnologie graphene pregătirea în cele din urmă poate beneficia omenirii, în cele din urmă depinde de capacitatea sa de a pune cu succes în producţia industrială.