Aplicația Graphene Killer - Graphene Polarizer

Ce este un polarizator?

Filmul Polaroid este numele complet al polarizatorului, imaginea cu cristale lichide trebuie să se bazeze pe lumina polarizată. Toate cristalele lichide au doi polarizatori înainte și după aproape de sticla de cristal lichid pentru a forma o grosime totală de circa 1 mm din cristalul lichid.

Polarizatorul va fi lumină în lumină polarizată liniar, iar după deformarea moleculelor de cristale lichide și a filtrelor color, panoul LCD va prezenta o varietate de imagini.

Structura polarizatorului

Structura de bază a polarizatorului include cel mai intermediar PVA, două TAC, filmul PSA, filmul de eliberare și filmul de protecție.

Polaroid compoziția de materiale și funcții

Tehnologia Polarizer are nevoie

Soft, subțire

antistatic

Rezistent la umiditate

Filtrați lumina albastră

Proprietățile fizice extraordinare ale grafenului și cerințele tehnice ale potrivirii perfectă a polarizatorului!

Graphene

Cea mai bună căldură

Conductivitate termică de 5300 W / mk, mai mare decât nanotuburile de carbon și diamante;

Conductiv cel mai bun

Cel mai mic material de rezistivitate din lume, numai 10-8Ω.m .; temperatura camerei mobilitate electronică de până la 5000cm2 / Vs, mai mult decât tuburile de siliciu și carbon;

Cea mai subțire, mai subțire, transparentă

Aproape complet transparent, absorbind doar 2,3% din lumină;

Foarte greu

Mai greu decât diamantul, rezistența este de 300 de ori mai mare decât cea a oțelului.

| Atunci când grafenul este combinat cu un polarizator

Polarizatorul a adăugat un strat de grafină sau un strat de grafen pentru a înlocui filmul poate fi realizat din polarizator ultra-subțire de grafen, altoit pe ambele fețe de polarizator, polarizator anti-static de înaltă rezistență, polarizator ultra-subțire de înaltă rezistență.

Principalele subiecte tehnice

Graphene polarizator pentru a asigura gradul de polarizare sub premisa de o mai bună permeabilitate a apei oxigen, pentru a obține o performanță mai bună la intemperii.

Proprietățile sale unice antistatice, rata ridicată de absorbție a luminii albastre, o rezistență ridicată la intemperii, pentru a satisface viitoarele produse LCD ale panourilor LCD, caracteristicile de protecție a viziunii și tendințele de performanță și utilizarea mai strictă a mediului.