Grafenul placa catalizator

Limitările de graphene

1, costul ridicat, cel mai mare preţ ajunge la 5.000 de yuani/gram, in industria "aurului negru", a spus, de aceea jucătorii de tehnologie graphene sunt, în principiu, Samsung, IBM, Intel şi alte motive importante pentru giants.

2, tehnologie graphene există limitări, creşterea necesită condiţii stricte de control.

3, puteţi realiza aplicaţii la scară largă.

Dimensiunea de piaţă Graphene

Potrivit China graphene industria Alianţa este de aşteptat, capacitate curentă global anual de grafen atins 100 de tone, în următorii cinci ani până la zece ani va ajunge la nivelul de kilotone. Până în 2020, dimensiunea pieţei mondiale graphene va depăşi 100 de miliarde de yuani, din China au reprezentat pentru 50-80 %, China, care va fi în industria globală graphene Joaca un lider şi rolul de bază.

Calea de hype Graphene

Grafenul speculaţii este caracterizat de ciclu lung, conceptul de progrese mai tehnice mai uşor căutate. Cum ar fi o dată graphene tranzistoare, graphene desalinizare, baterii Grafenul, au fost peste fonduri favorabile.

Din timp în timp, încă din 2011, piata de capital aprins mare entuziasm pentru grafen. (2 000532) datorită deţine societatea de grafen de piata respectat, stoc a crescut cu peste 30 % peste şase luni, doi ani mai târziu, piața pornit o nouă rundă de acţiuni din acțiunile de speculă, acest luni de un an şi jumătate mai nebun, preţul acţiunilor aproape sa dublat.

Perioada, conceptul de grafen a fost blocat, a dispărut. Dar, în 2016, graphene şi apoi în carne şi cartofi, fitil este fondator al Huawei Ren Zhengfei rar menţionează în graphene interviu, instantaneu a fost prajit ca fratele mai mare a industriei pentru a transmite semnal de investiţii.

Pentru un astfel de joc în Grafenul, în plus faţă de descoperiri de tehnologie industria şi alte materiale bune, noi sau graphene temă forumuri şi întâlniri, etc, este, de asemenea, un stimul în farfurie, care în împingându graphene placa în testată în timp.