Grafenul pulbere este un nou Material bi-dimensional Carbon

După cum ştim cu toţii, coroziune metalică este o foarte gravă problemă globală, lumea în fiecare an din cauza metal coroziune cauzată de pierderi economice directe de aproximativ 700 de miliarde de dolari, China coroziune cauzată de coroziune metalică a reprezentat 4 % din produsul naţional brut (PNB) Acoperiri de înaltă performanţă grele sunt iminente.
Grafenul praf ca un nou material bi-dimensional de carbon, cu proprietati fizice aproape perfect şi proprietăţile chimice stabile. Conductivitate este de 25 de ori cupru, ductilitate este de 136 ori aur, rezistenţa mecanică este 105 ori din oţel, rata de conducţie este de 2,7 ori fibre, conductivitatea termică de 5300w / marginean, şi are o chimice poate inerte, acid şi alcaline. Bazate pe proprietățile de mai sus, Grafenul este ideal grele de acoperire pentru a adăuga materiale.
Clienţii utiliza meu companie graphene pulbere în paint pentru a adăuga cu succes, cu nici un adaos de grafen vopsea pulbere în testul comparativ, sa aderenţă şi performanţe spray de sare au fost mult îmbunătăţite. Aceasta este situaţia experimentală:
Procesul de experimentale: din rasina acrilica pe baza de apa, adăugând două miimi de grafen praf și o anumită cantitate de fier roşu, după 7 zile de maturare normală de testare.
adaosul de pulbere grafenei: amestecat cu fierul roşu după măcinare să se alăture.
Rezultatele testelor: ① adăugarea graphene vopsea pulbere, spumare de timp decât întârzierea non-adăugat strat 1 oră (să nu se alăture barbotare timp de 2 ore), contrast întârziere 50 %; ② adăugarea graphene vopsea pulbere, aderenta mai puternic.