Graphena a stabilit mii de animale într-o singură persoană

Pentru vehicule noi de energie, bateria "încărcați lent, alerga nu departe" critică, a fost în măsură să deschidă inimile consumatorilor încurcat jug. În prezent, noua industrie a bateriilor vehiculelor cu energie se află în bateriile plumb-acid și în stadiul tradițional de dezvoltare a acumulatorului de litiu. 08 iulie, compania noastra a avut loc un nou produs de conferințe de baterii litiu-ion graphene, arătând primul produs de acumulator litiu-ion din lume - "King", este de așteptat să obțină primul progres în noua tehnologie a acumulatorilor de energie.

Grafen a stabilit mii de animale de companie într-un angajament față de cel mai bun material conductiv

Grafenul este un material planar bidimensional al unei rețele de fagure hexagonale compuse din atomi de carbon cu un singur strat. Are conductivitate termică excelentă, proprietăți mecanice, mobilitate ridicată a electronilor, suprafață specifică ridicată și efect Hall cuantic. Este cel mai bun material conductor de curent. Graphene litiu-ion baterie, utilizarea de ioni de litiu în suprafața de grafen și electrodul dintre masa rapidă a caracteristicilor de mișcare de transfer, a dezvoltat o nouă baterie de energie. Și "Regele" este utilizarea acestor caracteristici pentru a îndeplini condițiile de la 5 ℃, 15 minute pentru a realiza încărcare rapidă și de descărcare de gestiune, și poate lucra în-30 ~ 80 ℃ mediu, ciclul de viață de până la aproximativ 3500 de ori. În testul de teren "King King" taxa cu 15 minute, este obișnuit de încărcare de produse 1/24.

Grafenă Pe măsură ce guvernul dezvoltă energic bateria litiu-ion petrolenă, avem condiții unice congenitale. Grafitul ca materie primă pentru producerea grafitului, bogat în energie în țara noastră, prețuri scăzute. Graphene Deși noi și restul lumii suntem în câmpul liniei de pornire, datorită avantajelor primului etaj al apei, precum și aprofundarea continuă a viitoarelor cercetări, credem că epoca de încărcare rapidă a grafei este Nu departe, iar acum puteți aștepta cu nerăbdare acest "Material" va aduce ce fel de surpriză.