Structura Graphene speciale

Grafenul este un material de carbon bidimensional fagure, compusă din atomi de carbon în aranjament hexagonale. Carbon şi atomi de carbon prin combinaţie de hibrid sp2, structura lui este foarte stabil. Structura specială a grafenei duce la proprietatile sale excelente multe.

Grafenul se găseşte în prezent în duritatea materialului mai mare, si are proprietati mecanice excelente, teoretic suprafaţa până la 2600m 2 / g, cu conductivitate termică remarcabilă, până la 3000W / (m · K). în plus, Grafenul are conductivitate. La temperatura camerei, sa mobilitate electron poate fi la fel de mare ca 20000cm 2 / (V · s).

Datorita proprietatilor excelente de grafen, cercetatorii considera adăugându-l ca o consolidare la materialul matrice pentru a îmbunătăţi performanţa din materialul matrice.

Cu toate acestea, suprafața specifică a grafenei tinde să fie aglomerată împreună, care nu numai reduce capacitatea de adsorbţie, dar, de asemenea, afectează performanţa excelentă de grafen, în sine, afectând astfel performanţa de grafen armat cu materiale compozite. În plus, această reuniune este ireversibilă, excepţia cazului în care forţele de aplicarea externă, cum ar fi ultrasunete şi puternic de amestecare, astfel încât dispersate uniform. În sensul obținerii excelent graphene armat cu materiale compozite, cercetatorii au făcut unele de cercetare în depăşirea aglomerare de grafen.

Una dintre metodele frecvent utilizate este pregătirea de grafit off-oxid de grafit oxidat şi ultrasunete, şi apoi chimic redus la Grafenul. Există o puternică van der Waals forţă între graphene pregătit în această metodă şi uşor să se acumuleze în soluţie.

O altă metodă comune este să se disperseze uniform graphene în organic solvent sau soluţie apoasă de un agent tensioactiv a adsorbi moleculară sau agent tensioactiv molecule pe suprafaţa de grafen, şi pentru a obţine efectul de grafen monoclinic de clasice de forţă respingătoare şi dispersie intermoleculare vigoare.

S-a demonstrat capacitatea de a inhiba aglomerare de grafen modificări fizice sau chimice, dar dacă impuritate introdus în timpul formării compozit afectează proprietăţile compozit rămâne a fi studiat. Unele modificări de suprafaţă şi alte metode pot fi utilizate pentru a îmbunătăţi dispersibility Grafenul.

Jiang prin modificarea suprafeţei de grafen, îmbunătăţind astfel interfaţa dintre graphene şi matrice de cupru, polistiren în cupru dispersia uniformă a materialului compozit. Morfologia compozite a fost găsit pentru a fi dispersate uniform în matricea de cupru.

Jing utilizat acid galic capacitatea puternic de reducere ca stabilizator și agent de reducere pentru obţinerea dispersibility mare de grafen. Analiza lor se datorează formarea de π-π conjugat interacţiuni între structura de inel de benzen și graphene în moleculă, care este adsorbit pe suprafaţa de grafen ca un stabilizator.

Acest lucru face graphene foaie are o sarcină negativă puternică, pentru a preveni acumularea ulterioară de grafen împreună pentru a face mai dificil să reunească, să se asigure că pregătit Grafenul are o performanţă mare de dispersie.

Prin testul de mai sus poate fi văzut, material sau proces poate fi folosit pentru a face pietriş uniform dispersate în matricea, astfel creşterea performanţei din materiale compozite.