Cum contribuie la dezvoltarea de baterie tehnologie Graphene?

La sfârşitul lunii noiembrie 2015, o comunicare echipamente de afaceri high-profil publicat produsele sale cele mai recente. Produsul foloseşte graphene ca material de baterie, poate foarte mult scurtarea timpului de încărcare, îmbunătăţirea capacităţii de încărcare a bateriei. Acest raport în o singură căzut năpusti cauzate atenţia tuturor, şi atenţia Comunităţii graphene la o înălţime nouă.

Care este Grafenul?

La Enciclopedia Baidu, putem să ştim:

1. Graphene (Graphene) este extras din materialul de grafit, compusă din carbon atomi doar un strat de grosime atomică de cristal bidimensional.

2. Grafenul este materialul cel mai subtire, dar, de asemenea, cel mai puternic material, rezistenţa decât oţelul cel mai bun şi mai mare la rupere 200 de ori. În acelaşi timp ea are o flexibilitate foarte buna, întinzându-se poate ajunge la dimensiunea lor de 20 %. Este cea mai subtire, puterea cea mai mare a materialului.

3. Grafenul se găseşte în prezent în cel mai subtire, puterea mai mare, mai puternic conductivitatea termică a unui nou tip de nano-materiale, Grafenul este numit "negru de aur."

Într-un cuvânt, Grafenul este un material de ordine de magnitudine de nanometri, cu mare rezistenţă, elasticitate ridicată şi înaltă conductivitate şi alte proprietăţi.

Ca o nanomaterial, graphene dă impresia că aceasta poate deveni un candidat pentru fabricarea de materiale de lift spaţiu. Chiar şi în Baidu Enciclopedia, proprietăţile electrice din grafen de numai o parte din performanţa sa. În cazul în care nu este în al treilea punct "Apropo" să menţionăm conductibilitatea acesteia mare, apoi numai din definiția de pietris si bateria este dificil de a găsi relaţia.

Cu toate acestea, Nanomateriale sunt o clasă de lumi pe care oamenii nu au, şi bunul simţ ne ia din lumea macroscopică nu este bine reproduse în lumea microscopice.

Dacă nano-amploarea graphene poate îmbunătăţi performanţa bateriei pentru a ajuta, aveţi nevoie pentru a analiza principiul la baterie.

Al doilea, relaţia dintre electrod material si baterie capacitate

Ştim: din punct de vedere microscopice de încărcare a bateriei şi de descărcare de gestiune procesul, de fapt, este un cation în electrod "mozaic" şi "afara" procesul. Deci, mai multe găuri în materialul de electrod, mai rapidă, procesul se întâmplă. În macrocomanda punct de vedere este mai rapid performanţa bateriei şi de descărcare de gestiune.

Microstructura Grafenul este o reţea compusă din atomi de carbon. Din cauza subtirimea limită (doar grosimea de un strat de atomi), mişcarea de cationi este limitat. În acelaşi timp din cauza reţea structura, din material de electrozi Grafenul are de asemenea suficiente gauri.

Din acest punct de vedere, Grafenul este, fără îndoială, un material foarte bun electrod.

Potrivit cercetatorilor de la Institutul Politehnic Rensselaer din New York, Statele Unite Arată că utilizarea Grafenul ca un material de prototip de baterie, viteza de încărcare şi de descărcare de gestiune va depăși 10 ori bateria litiu-ion.

Al treilea, statutul de grafen de cercetare

Purdue University (Universitatea Purdue) studiază printr-o nouă, mai simplu mod de a crea tehnologie nano-electrod de materiale. Universitatea de cercetare arată că utilizarea nano-materiale în baterie, va creşte capacitatea de încărcare baterie şi viteza de încărcare şi de descărcare de gestiune.

În prezent, Coreea de Sud Samsung Electronics este angajat, de asemenea, în suprafaţă de siliciu pentru a adăuga cercetare materiale filmate de grafen anod pe bază de siliciu. Dacă studiul poate avea succes, litiu-ion baterie viaţă va crește cu mai mult de 2 ori.

Acest studiu rezumă avantajele durată lungă de viaţă a materialelor pe bază de siliciu şi mare capacitate de încărcare de grafen materiale, concentrându-se pe modul de a procesa procesul de grafen pe materiale pe bază de siliciu.

Samsung cercetători au extins în mod eficient suprafaţa anod prin acoperirea un strat de grafen pe suprafaţa electrodului de carbură de siliciu. În acelaşi timp cu catod utilizat în asociere cu litiu oxid de cobalt, astfel încât bateria taxa per unitate de volum, densitate de energie de ulei mai mare, viata sa este, de asemenea, crescut la autobuz piaţa vânzărilor de baterii litiu-ion 1.5 - 1.8 ori.