Shangdong Hengyu Efectuarea anvelopei Graphene

Sixth Element recently presented its “Horizon HD” tyre to the public at the GraphChina 2016 event in the People’s Republic
Elementul al șaselea a prezentat recent publicului anvelopa "Horizon HD" la evenimentul GraphChina 2016 din Republica Populară

Graphene a spus să scadă uzura cu 25%

Tehnologia Shangdong Hengyu a devenit ultimul producător de anvelope care anunță că produce anvelope bazate pe grafenul premiat cu premiul Nobel. Alte firme care folosesc grafen în pneuri includ producătorul de biciclete Vitorria și producătorul chinezesc rapid, Sentury Tire .

Potrivit companiei furnizoare Hengyu cu Graphene (Șasea Element Tehnologia Materialelor), Shangdong Hengyu a dezvoltat "formulări de anvelope" pe care companiile spun că demonstrează impactul pozitiv al grafenului asupra performanței anvelopelor.

Hengyu și al șaselea element menționează că au adăugat "o cantitate foarte mică" de grafen SE2430 al Elementelor a șasea la formulele de compusi de rulare pentru anvelope. Ca urmare, rata de uzură a fost raportată scăzută cu "peste 25%". În același timp, se spune că puterea la rupere a fost "mai mult de dublată".

Al șaselea element a prezentat recent publicului anvelopa "Horizon HD" rezultată la evenimentul GraphChina 2016 din Republica Populară.

Deci cât de aproape este acest produs pentru producția de serie? Potrivit surselor de știri online, testarea rutieră se apropie de finalizare, iar comercializarea de grafeni îmbunătățită este prevăzută să înceapă această parte a Crăciunului 2016.

Al șaselea element stabilește un birou european

Tehnologia materialelor a șasea, care are sediul în Changzhou, China, este un producător de fulgi de grafen, oxid de grafen și materiale conexe. Acestea sunt utilizate într-o gamă largă de aplicații, printre care: vopsele de grund și acoperiri anticorozive, filme sintetice și baterii. Cu toate acestea, în prezent, accentul se pune pe "acoperiri, polimeri (materiale plastice, compozite, fibre), cauciuc și baterii" și când spui că cauciucul acesta - desigur - include anvelopele.

Compania a deschis recent un birou de vânzări în Europa și la numit pe Bernhard Münzing un fost director executiv al BASF și Gelita în calitate de director de vânzări. Scopul noului birou european al celui de-al șaselea element este dezvoltarea relațiilor de afaceri și, bineînțeles, a vânzărilor cu inovații-cheie în zona Europei de Paste din Orientul Mijlociu și Africa. Într-adevăr, biroul european este considerat primul pas în crearea unei rețele mondiale de vânzări și distribuție - lucru pe care compania intenționează să-l realizeze în următorii câțiva ani.

Potrivit companiei Graphene-Info.com, al șaselea element (T6E) produce în prezent 100 de tone pe an de fulgi și oxid de grafen în uzina din Chengzhou, China. Acest lucru este urmarit cu un nou echipament pilot care adauga 110 tone / an de oxid de grafen si 55 tone / an de grafen, respectiv, la uzina firmei Changzhou. Această plantă este descrisă ca fiind "de ultimă oră și extrem de automată".

În plus, al șaselea articol arată că lucrează la oa doua fabrică de producție, care va avea 250 tone / an de oxid de grafit și 125 tone / an de fulgi de grafen. Construcția acestui sit este deja în plină desfășurare, cu oa doua linie de producție, care aduce o capacitate totală de 250 tone / an de grafen, 125 tone / an de grafen, care vine online în august 2016.