Aplicarea Graphene pulbere este diversificat

În următorii cinci ani, pulbere de grafen preţurile vor continua să scadă în 2020, preţurile de praf graphene va scadea la 50.000 de yuani/tonă, corespunzătoare litiu baterie graphene zona pulbere mărimea pieţei va depăşi 1,1 de miliarde.

Aplicarea de grafen praf din litiu-ion baterie este diversificat, şi există trei cereri principale, care sunt utilizate ca electrodul pozitiv şi negativ aditiv conductiv, utilizate în folie de cupru sau aluminiu strat funcţionale şi ca material de electrod. Acesta a fost comercial folosit ca aditiv conductiv în materialul de catod pentru a îmbunătăţi conductivitatea electrică a materialul electrodului, pentru a îmbunătăţi performanţa de mărire şi ciclu de viaţă.

Grafenul pulbere în domeniul baterii cu litiu este folosit în principal ca agent de conductoare graphene pulbere echivalente cu catalizator. În funcţie de procentajul de greutate, catod materialul grafen 1 % - 2 % (în principal de aproximativ 1 %), în cazul în care materialul de catod cu litiu fier fosfat, graphene a reprezentat aproximativ 2 %, utilizarea de pulbere de grafen, preţul creşte în mod semnificativ, mai bine sex, taxa şi mai rapid de descărcare de gestiune.

În aplicarea materialelor de electrod de litiu baterie, graphene pulbere anod materialul principal graphene pulbere compozite. Grafit acum este utilizat pe scară largă în material de anod litiu baterie. Grafit are o structură cristalină stratificat, usor de litiu ionii încorporat în / încorporate în formarea stratului compus LiC6, este o performanţă stabilă a materialului anodului, dar capacitatea teoretică este insuficient, limitând capacitatea bateriei.

Gips are o structură de cristal unic dual-dimensionale fagure cu mare suprafaţă specifice şi mobilitatea transportatorul, în litiu are un mare avantaj, adică ionii de litiu în procesul reversibil puternic, reducerea ciclului de pierderea de capacitate de mers înapoi , Foarte mult îmbunătăţirea bateria Kulun capacitate de eficienta si ciclul. Grafenul praf pot fi în continuare pregătite în siliciu-carbon compozit anod material, taxă şi de descărcare de gestiune performanta din nou pentru a spori un pas. Cu toate acestea, din cauza limitărilor de aplicarea tehnologiei, lipsa curent de stabilitate a utilizarea materialului graphene pulbere litiu baterie anod, graphene pulbere litiu baterie anod materiale permeabilitatea încă este foarte scăzută.

Cu creşterea rapidă a noi de vehicule de producţie de energie, energie stocare litiu baterie piaţă treptat a început, consumul de litiu baterii creştere constantă, cererea de pe piaţă pentru baterii cu litiu, de asemenea, vor fi o creştere rapidă în impuls pentru a stimula extinderea capacităţii de baterie cu litiu este de aşteptat până în 2020, producţia anuală de baterie litiu poate atinge 170GWH.

Cu performanţa de piaţă de baterii cu litiu continua să se îmbunătăţească, graphene pulbere baterie litiu în domeniul de aplicare tehnologie upgrade treptat, graphene în baterii cu litiu, de asemenea, treptat va creşte. La 5 % din conținutul de grafen pentru a estima zona 2020 litiu baterie corespunzătoare a cererii pentru mai mult de 20.000 de tone de grafen.

Investiţii consilier industrie centrul de cercetare ca 2016-2017 este aplicarea de grafen pulbere în câmpul perioadei de explorare litiu baterie, pătrunderea pe piaţă globală este relativ scăzut, acest stadiu de impuls de crestere industriei este în principal din cauza la creşterea rapidă a noilor vehicule de energie adus litiu baterie extinderea capacităţii.

2017 ani mai târziu, noul energie vehicul politica de mediu se pot schimba, guvernul a anula subvenţiile pentru vehiculele noi de energie este un eveniment de mare probabilitate, astfel încât capacitatea de producţie litiu baterie va fluctua, creştere lentă. Cu toate acestea, această etapă a grafenei pulbere pentru baterie litiu anod condiţiile materiale tehnice sunt maturi, graphene în câmpul de penetrare de baterie litiu va creşte rapid, expansiune rapidă de dimensiunea pieţei, piaţă în creştere în principal este condus de tehnologie .

2015 graphene pulbere preturi relativ declin 2011 de mai mult de 90 %, investiţii consilier industrie centrul de cercetare a prezis că în următorii cinci ani, pulbere de grafen preţurile vor continua să scadă în 2020, preţurile de praf graphene va scadea la 50.000 de yuani/tonă, corespunzătoare litiu baterie graphene domeniul pulbere mărimea pieţei va fi peste 1,1 de miliarde.