Ministerul industriei şi comerţului intenţionează să promoveze centrul de inovare Graphene

Recent, pentru a promova punerea în aplicare a Ministerului industriei şi tehnologiei informaţiei, dezvoltare şi Comisia pentru reforma, Ministerul ştiinţei şi tehnologiei pe accelerarea dezvoltării de dezvoltarea industriei Grafenul, un număr de opinii pentru a cultiva creştere a industriei de grafen, pentru a accelera de producţie la scară largă de grafen materiale şi aplicaţii industriale, biroul de materii prime şi industria organizat un simpozion privind dezvoltarea industriei graphene în Beijing.

Beijing Economic şi informaţii Comisiei, provincia Heilongjiang industriale şi informaţii tehnologie Comitetului, Jiangsu provincia economice şi Comitetul de tehnologia informaţiilor, Ningbo economice şi informaţii tehnologie Comisiei, Shenzhen Economică şi informaţii tehnologie Comisiei, Qingdao Hi-Tech Industrial Development Zone, Wuxi Huishan High-tech service centru de afaceri, graphene industria tehnologiei inovare alianţă strategică şi alte unităţi ale participanţilor. Ministerul industriei şi informare departamentul de tehnologie de materii prime, adjunct al inspectorului Lu Guixin, Ministerul industriei şi informaţii tehnologie planificarea a participat la întâlnirea.

Opiniile participanţilor schimbate pe elaborarea materialelor graphene în această regiune, dezvoltarea de materiale de grafen unitate, producţia pe scară largă şi aplicaţii industriale, analizate principalele probleme cu care se confruntă dezvoltarea graphene industrie, şi discutate în profunzime, construcţii şi protecţia proprietăţii intelectuale a industriei de grafen, Standard, de-a lungul aplicația de terminale pentru a construi şi de a îmbunătăţi lanţul industriale, pentru a promova primul lot de produse graphene demonstraţie şi alte fierbinte şi dificile probleme pe baza concis industrializarea graphene 2016-2017 pentru a promova accentul, invocate măsurile propuse pentru a promova dezvoltarea industrială. Simpozion discutată misiunea şi poziţionare funcţiilor operaţionale ale centrului de inovare graphene propuse.

Cu introducerea de politici favorabile şi promovarea tehnologiilor conexe, industria graphene va joacă un rol important în dezvoltarea viitoare a Chinei. Grafenul industrializarea Cortina va fi deschis, este de aşteptat că graphene va fi conductiv aditivi, materiale de Disipare căldură, film conductiv transparente şi alte zone din primele de a obţine aplicaţii industriale.