Nou Graphene materială a dezvoltat rapid într-O varietate de domenii

NANNING, 22 Aug - un forum de grafen a avut loc în Sud China Guangxi Zhuang regiune autonoma care s-au adunat mai mult de 400 de cercetari din tari diferite, inclusiv 2010 Nobel Pret proprietar Konstantin Novoselov.


Grafenul este din lume cel mai puternic şi mai usor material; un singur strat de grafen este doar 0,335 nanometri grosime, de asemenea, cu mare conducţie electrică şi termică, care are perspectiva de aplicarea pe scară largă în domeniul energiei, biotehnologie, apă resurse, electronic şi tehnologia de reţea, industria aerospaţială şi de automobile.

China a aplicat pentru mai mult de 2200 graphene patente, reprezentând 40 la sută din lume. "Companiile chineze au dezvoltat un slew de grafen aplicații în domenii cum ar fi stocarea energiei, vopsea, şi desfăşurarea de film, aşa că ne putem aştepta la industrializare rapidă,", a declarat Yong Shang, permanent vice-preşedinte al Asociaţiei China pentru ştiinţă şi tehnologie.

La Forumul de grafen în curs de desfăşurare în Guangxi pe capital Nanning, profesor Konstantin Novoselov spus că graphene a dus la multe posibilităţi şi oportunităţi, şi noul material se va aplica în telecomunicaţii şi Internet de lucruri.