Produsele practice de grafen sunt împărțite în două categorii

În primul rând, profilul de material de grafen

Acum, lumea nu este o definiție clară a grafenului. Cercetătorii britanici din Universitatea britanică din Manchester, Andrei Heim și Constantin Norfolkov, au găsit un grafen monostrat. Ei au primit Premiul Nobel pentru Fizică din 2010 pentru munca excelentă de cercetare a materialelor grafenice. Prin urmare, grafena inițială se referă numai la un singur strat de atomi de carbon din structura unică a noului material, are doar o grosime de atom de carbon a materialului bidimensional. Cu toate acestea, studiile de urmărire arată că, din natura electrică a celor doi și trei și chiar zece straturi de atomi de carbon au de asemenea propriile lor proprietăți fizice speciale, grosimea actuală a 10 straturi de atomi de carbon din foaia de material grafit este Definită ca grafenă Argumentul este recunoscut treptat de cadre universitare. Recent, Comitetul China Metalsene Union pentru standardizare a constatat că grosimea a 10 straturi de atomi de carbon din material aparține gamei de grafen.

Grafenul este un material magic, atât timp cât adăugarea unui pic în alte materiale poate avea un efect magic, demn de sectorul material "super-material". Grafenul nu este numai "cel mai subțire, cel mai puternic", ca conductor termic, este mai bun decât efectul termic al oricărui alt material. Folosind grafen, oamenii de știință pot dezvolta o gamă de materiale noi cu proprietăți speciale. Datorită rezistivității foarte scăzute, migrarea electronilor este extrem de rapidă, este de așteptat să fie utilizată pentru a dezvolta chipsuri mai subțiri, mai conductive, înlocuind siliciul. Deoarece grafenul este în esență un conductor transparent, bun, este, de asemenea, potrivit pentru realizarea de ecrane tactile transparente, plăci de lumină și chiar celule solare. Condensatoarele super și chips-uri, se concentrează pe studiul câmpului de grafen, dar și pe viitorul culminării progresului revoluționar al grafenului. Aplicarea grafenului trebuie să fie un proces care se extinde de la capătul inferior până la capătul superior. Utilizarea aplicațiilor de conductivitate scăzută a grafenului va crește în ultimii doi-trei ani, iar utilizarea celulelor fotovoltaice și înlocuirea suprafeței cipului de siliciu va dura încă mult timp. "

În al doilea rând, din grafen

Produsele practice ale grafenului sunt împărțite în două categorii: peliculă de grafen și pulbere de grafen. Există multe modalități de pregătire a grafenului în laborator (a se vedea figura de mai jos). Cu toate acestea, modul de producție în masă a grafenului este în principal două tipuri: una este utilizarea de depunere chimică de vapori în suprafața de metal pentru a crește o rată unică strat este foarte mare, suprafață mare de material de film de grafen; Unul este grafitul natural prin metoda fizică sau chimică Metoda de zdrobire, formarea de pulbere de grafen. Pulberea de grafen seamănă cu o pulbere foarte fină neagră. Pulbere de grafen internă și film de grafen a fost echipat cu capacitatea de producție în masă, este de așteptat să o serie de aplicații industriale de grafen va fi pe scară largă roll out. Ca material de înaltă tehnologie, procesul de producție a pulberilor grafene, cercetarea și dezvoltarea, tehnologia și echipamentele sunt foarte importante, producția costurilor forței de muncă fiind foarte mică. Capacitatea anuală de producție de 50 de tone de pudră de grafină de afaceri, procesul de producție numai câțiva lucrători numai.