Element al şaselea planuri de finantare 1 miliard yuani pentru a construi sistemul de Graphene

Al şaselea element materiale technology Co, Ltd, infiintata in 2011, este o întreprindere de înaltă tehnologie, care este specializată în R & D producția și vânzările de grafen praf şi în dezvoltarea tehnică a grafenei aplicaţii. Octombrie 2014, societatea a fost aprobat în sistemul de transfer al cotei Naţional IMM Co, Ltd.

Elementul a şasea este prima companie de publice a căror activitate principală este Grafenul în China, şi, de asemenea, singura companie cu o capacitate de productie de grafen pulbere şi de film de grafen de BCV. Acum ea are deţinută în întregime subcompany Wuxi graphene film technology Co, Ltd, care se concentrează pe producţia de film de grafen BCV. Element al şaselea şi tehnologie graphene au mai mult de 50 de R & D oameni şi mai mult de 100 graphene legate de brevete, brevete inclusiv 34 sunt acordate. În acelaşi timp, ne-am angajat un expert de renume internaţional graphene Rodney S. Ruoff consilier expert şef.

În 2015, venituri din vânzări de elementul a şasea este de 23 de milioane de yuani, o creştere de 637 % de anul trecut, este de aşteptat pentru a obţine mai mult de 300 % creştere în 2016 pe această bază. Elementul a şasea a dezvoltat zinc-alil greu produsele de acoperire anticorozive cu Dow Chemical, și momentul de spray de sare din produsele de acoperire anticorozive poate ajunge la peste 3000 h, dincolo de produsele de acoperire anticorozive tradiţionale (naţional standard spray de sare timp este 600 h). În prezent, produsele de acoperire anticorozive grele au fost utilizate pe scară largă în energia eoliană offshore şi oceaneering. În acelaşi timp, produsele de grafen companiei au fost, de asemenea, aplicate la PA6, PET, din cauciuc, PR şi alte domenii de înaltă polimer.

Compania va avea elementul al şaselea ca o platformă pentru a construi graphene industria lanţ: selectaţi întreprinderi dominante în diferite domenii, cooperează împreună pentru a crea graphene ecosistemului. Cu excepţia Wuxi graphene film technology Co, Ltd, compania a investit, de asemenea, cinci companii care majore în graphene cauciuc, termice conductiv graphene film, graphene anti-coroziune acoperire şi aşa mai departe. În 2020, volumul vânzărilor este de aşteptat să depăşească 1 miliard yuani. În scopul de a coopera cu societatea pentru a crea un plan strategic pentru dezvoltarea ecosistemului Grafenul, Compania intenţionează să finanţe -1 50 de milioane de yuani miliarde recent pentru dezvoltarea de noi produse și promovarea aplicării produselor Grafenul.