Element al şaselea deschide un birou Europene, vorbim cu său nou Director vânzări

Al şaselea Element materiale tehnologie este un Chengzhou, China pe bază de companie care se dezvoltă şi produce graphene şi materiale de oxid de grafen. Compania recent deschis un birou de vânzări în Europa, şi a numit Bernhard Münzing ca director de vânzări.

Bernhard a fost un fel suficient pentru a participa la un interviu cu Grafenul-info. Bernhard este un inginer industrial cu accent pe chimie, care a deţinut diferite posturi în vânzări, materiale de management, marketing şi de afaceri de dezvoltare în mare, precum şi mediu sized companii chimice.

Î: am înţeles că a şasea Element (T6E) în prezent produce graphene fulgi şi oxid de grafen, într-o instalație de 100 tone/an în Chengzhou. Este corect? Puteţi să ne spuneţi nimic în ceea ce priveşte în instalația de producție curent?

Avem o producţie curent, inclusiv un echipament pilot de 110 t / o t de oxid de grafen respectiv 55 / a grafenei în fabrica noastră Changzhou. Planta este stare de la artă şi extrem automatizat.

Î: ce fel de materiale do T6E oferă? Care sunt aplicațiile țintă?

Element al şaselea (Changzhou) materiale tehnologie oferă diferite grade de oxid de grafen pe bază de apă inclusiv suspendarea, precum şi diferite grade de grafen special conceput pentru diferite aplicatii. Grafenul suspensii sunt de asemenea disponibile. În prezent ne concentrăm pe acoperiri, polimeri (materiale plastice, compozite, fibre), cauciuc şi baterii.

Î: sunt acolo orice comerciale producătorii/mateirals care utilizează dumneavoastră graphene aditivi care pot împărtăşi cu noi?

Putem furniza cantități comerciale companiile de acoperire, compozit si fibre

Î: T6E, de asemenea, lucrează la uzina de producţie al doilea, şi aceasta va avea o capacitate sau 250 t / o t Du-te sau 125 / a de grafen fulgi. Orice actualizări pe această nouă fabrică?

Vom instala în prezent o a doua linie de producţie, care va aduce capacitatea noastră totală de 250 t / o t de oxid respectiv 125 graphene / a de grafen. Linia este doar pe cale să vină pe flux.

Î: T6E isi propune sa fie cea mai mare parte un furnizor de materiale şi nu un dezvoltator de aplicare Grafenul. Cei mai mulţi analişti cred că piaţa de grafen materiale va rămâne mic în următorii ani. Ce este T6E pe Vezi pe asta? Este o afacere viabilă, doar pentru a oferi materiale?

Element al şaselea (Changzhou) materiale tehnologie dezvoltă aplicaţii pentru grafen oferind acest know-how confidenţiale clienţilor în cadrul unor acorduri de non-divulgare. Clienţii în cele din urmă va cumpara materialul grafen nostru şi de a folosi în produsele lor. Suntem convinşi că acest lucru va stimula piaţa graphene mai repede ca o mulţime de clienţii pot participa. În cazuri speciale avem dezvoltarea contractelor cu clienţii selectate.

Î: în decembrie 2015 T6E a lansat un nou graphene-zinc anticoroziv grund. Este acest primer acum disponibile în comerţ? T6E va continua sa dezvolte astfel de materiale, sau va rămâne punctul central pe bază de grafen aprovizionare materiale?

Tehnologia a fost dezvoltat şi patentat de tehnologie de materiale Element al şaselea (Changzhou). Există în prezent un licențiat care utilizează această tehnologie şi ofera grund la piaţă. Aşa cum deja a declarat în continuare vom dezvolta aplicaţii şi oferind know-how-ul împreună cu tipul corespunzător graphene clientilor.

Î: T6E este de a ajuta companiile dezvolta îmbunătăţită de grafen baterii. Orice actualizări pe astfel de produse? Când ar trebui să ne aşteptăm să vedem aceste baterii pe piaţă? Care sunt opiniile dumneavoastră pe Ultimele anunturi graphene-baterie din China?

Element al şaselea (Changzhou) materiale tehnologia are prototipuri de grafen material pentru baterii, în prezent testat de către diverse clienţii. Ne aşteptăm că aceşti clienţi vor lansa produsele lor în 2017. Având în China bateria mai mare producătoare de industrie la nivel mondial cu activităţi R & D puternic aceste anunturi nu sunt o surpriza pentru noi. Acestea sunt grave.

Î: T6E a lansat recent un serviciu European. Ce ne puteţi spune că activitatea? Care sunt T6E pe planuri pentru a ajunge la clienţii graphene globale?

Industria chimică în regiunea EMEA este în fruntea de noile evoluţii în materiale şi ştiinţa vieţii cu o multime de campioni mondiali ascunse. Sarcina Oficiului European al şaselea Element este de a creat relaţia de afaceri şi vânzări cu aceste campioni. Oficiul European este primul pas pentru a stabili o la nivel mondial de vânzări şi reţelei de distribuţie în următorii ani.

Vă mulţumim Bernhard, noroc pentru tine şi The Element al şaselea!